Ajándékutalvány

Ajándékozz fotózást kedvezményes áron!

Egy fotózás kiváló ajándék névnapra, születésnapra, évfordulóra, ballagásra, anyák napjára, Valentin napra, húsvétra vagy éppen karácsonyra. Lepd meg szeretted egy fotózásra szóló ajándékutalvánnyal!

Az utalványt lehetőséged van átvenni személyesen Csokonyavisontán és Barcson, de szívesen el is postázom neked, ahogy kényelmesebb! Ha a postát választod se aggódj, az utalvány feladását én állom.

Az utalványok 3 különböző értékben megvásárolhatók és a kiállítás napjától számított 6 hónapig felhasználhatók portré-, páros- (jegyes-), családi-, baba-, gyermek-, kismama- vagy kutyafotózásra!

(Újszülött fotózásra beszámítom az utalvány értékét.)

Fotózásra szóló ajándékutalványok három különböző értékben

Mini csomag:

1/2 órás fotózás, 5 db retusált fotó.
Ár: 10.000.- Ft

Medium csomag:

1 óra fotózás, 15 db retusált fotó.
25.000.- Ft

Maxi csomag:

2 óra fotózás, 25 db retusált fotó.
40.000.- Ft

Camera

Ajándékutalvány újszülött fotózásra

Az újszülöttek fotózása 3-4 órát is igénybe vehet, speciális körülmények és kellékek kellenek hozzá, így a fenti utalványok arra nem érvényesek – csak beszámítható az értékük. Ha azonban barátnőd, testvéred vagy egyéb szeretted szeretnéd meglepni egy kimondottan újszülött fotózásra szóló ajándékutalvánnyal, akkor ezt válaszd!

Újszülött csomag:

3-4 óra fotózás, 15 db retusált fotó.
50.000.- Ft

Camera

Mindegyik fotózásra érvényes: a fotózások alkalmával természetesen több kép készül, így ha mégis több kép tetszik majd, mint amennyi a csomagban van, további retusált képeket is választhatsz 2.500.- Ft/db felár ellenében!

Fenti árak 2021. január 01-től 2021. december 31-ig érvényesek!